Ubezpiecznie: DAN Sport Silver
Wiek: 42 Dołączył: 04 Wrz 2011 Posty: 1315 Skąd: Rotterdam/ Gdynia
Wysłany: 2018-02-04, 22:26
Słuchajcie, jest w ogóle jaka kolwiek wola zorganizowania zlotu TN w tym roku?
Bo z reguły o tej porze, mieliśmy już wstępnie wszystko dograne, a tutaj zainteresowania zero.
Do końca lutego muszę podać wolne i urlopy w pracy, do tego mam też sporo ciekawych planów wyjazdowych i muszę też to wszystko podopinać. Jeżeli do tego czasu nie padnie żaden konkret, to zlot w tym roku niestety odpuścimy.
po prostu zaproponuj inne :)
ja tam mogę z Michałem na plaży spać jak trzeba :)
Nie bywam niestety za często w tamtych okolicach.
Jeśli chodzi o domki, to może Wrzos? Spędziłem tam wakacje i o ile wtedy liczyłem na więcej spokoju, to teraz wydaje się w sam raz, a jeśli chodzi o czystość i miejsce ogólnie, to widać było kobiecą rękę w każdym pozytywnym znaczeniu.
Jezioro jest takie sobie (przynajmniej w lecie było) jeśli chodzi o wizurę, ale to "woda domowa" SerAdama, więc pewnie więcej napisze (ośrodek też on mi polecił).
Dla mnie jest ważne spotkanie z Wami, ale z atrakcji, które warto odwiedzić i są blisko to np. parowozownia w Wolsztynie http://www.parowozowniawolsztyn.pl/muzeum
Damy radę coś wymyślić do czerwca.
Trudno poznać czyjeś stanowisko skoro cisza w temacie.
Może chęci do napisania - jestem na tak, jestem na nie - NIE MA.
A może odwagi
--------------
Fajnie byłoby przynajmniej z szacunku dla tych którzy pokonują setki kilometrów ( ... i to nie tylko z zagranicy ) dać znać czy jesteśmy zainteresowani spotkaniem.
Ubezpiecznie: DAN Sport Silver Pomógł: 3 razy Wiek: 34 Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 4437 Skąd: STHLM
Wysłany: 2018-02-05, 18:17
dla mnie jeden czort, Mucha, dawaj znac czy pierwszy weekend Ci pasi, jak tak to my juz sobie zajecie znajdziemy a kto bedzie chciał to dojedzie i pobawi sie z nami :D
Jarek chce i Żołynie tez wiec damy rade, potwierdź termin :)
Bogen Ty wpadasz rozumiem ??
No to zmieniam w tytule wątku.
Nawet pogrubię aby było widoczne
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
1. YaCa
2. Dorota i Jarek
3. Ewa i Paweł Ż.
4. Bogen
5. ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wszystkie prawa zastrzeżone. Powielanie treści zawartych na stronie bez zgody autora jest zabronione.
Administrator Forum Techniki Nurkowania informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treści wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, nawołujących do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Jednocześnie informuje, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 15