Heja
Wiadomo, wszyscy zabiegani nuraniem, pracą, rodzinami kochankami itp, i może dlatego taka cisza w temacie wiosennego zlotu
Chciałbym nieśmiało zauważyc, że w poprzednich latach już mieliśmy raczej zaplanowane, przynajmniej datę i wstępnie miejsce.
I tu pytanie, organizujemy coś w tym roku?
U mnie (i pewnie nie tylko), zaczęło się planowanie urlopów, wyjazdów itp i dobrze by było coś ustalić.
będzie ciepło! posiedzimy do nocy, poopalamy się, ponurkujemy
mi było dobrze na Ranczu, więc jeśli nas tam chcą to uważam to za dobre miejsce - czysto, ciepło, dobre jedzenie, duża przestrzeń dla wszystkich, natura.
Ubezpiecznie: DAN Silver Pomógł: 1 raz Wiek: 102 Dołączył: 18 Sty 2010 Posty: 1221 Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2016-01-23, 22:27
wiecznychlopiec napisał/a:
proponuje: 3-4-5 czerwiec
mi było dobrze na Ranczu, ....
Dobra data, dobre miejsce
Tylko nie wiem czy nas tam będą chcieli ugościć. Kto był ten wie co się działo
_________________ Chłopaki to są w agencjach, a my jesteśmy młodzi wilcy.
Nurkowanie bez i dekompresyjne, gwałty, rabunki, brawurowa jazda Fiatem Cinquecento 700 ccm
Ubezpiecznie: DAN Sport Silver
Wiek: 42 Dołączył: 04 Wrz 2011 Posty: 1315 Skąd: Rotterdam/ Gdynia
Wysłany: 2016-01-24, 09:36
Na razie daty mi pasują.
Maj odpada bo siedzę w Tunie, czerwiec chyba Nuttlar i Christine gdzieś tam było, ale muszę luknąć w kalendarz.
Bartek 10-12.06 jeżeli Wy macie być to mi pasuje
Ranczo dla nas też jest ok.
Pisac pisac i trzeba dzialac, bo w Krzemieniu skonczymy
Ubezpiecznie: DAN Silver Pomógł: 1 raz Wiek: 102 Dołączył: 18 Sty 2010 Posty: 1221 Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2016-01-24, 16:12
Yackuuu Yacku, a jak tobie pasuje??? Zapytał by się klasyk gdyby był z nami na FTN
Yaca - jaki termin bo standardowo dopasowujemy się do tych co mają najdalej.
_________________ Chłopaki to są w agencjach, a my jesteśmy młodzi wilcy.
Nurkowanie bez i dekompresyjne, gwałty, rabunki, brawurowa jazda Fiatem Cinquecento 700 ccm
Wyprzedzając trochę ustalenie terminu pozwoliłem sobie zadzwonić do Rancza I tak:
- termin 24-26.06. do piątku mam dostać odpowiedź czy termin jest dostępny ( decyzja kajakarzy )
- na wszelki wypadek klepnąłem termin 17-19.06, oraz 10-12.06
Ludziska - spinamy się i decydujemy jak najszybciej, jeszcze coś można pozmieniać.
Pani pamięta poprzedni rok, nawet hasło rezerwacji, ale wszystko ok, pytała tylko czy będzie taki szczupły ze Szwecji ?
Wyprzedzając trochę ustalenie terminu pozwoliłem sobie zadzwonić do Rancza I tak:
- termin 24-26.06. do piątku mam dostać odpowiedź czy termin jest dostępny ( decyzja kajakarzy )
- na wszelki wypadek klepnąłem termin 17-19.06.
Ludziska - spinamy się i decydujemy jak najszybciej, jeszcze coś można pozmieniać.
Czyli do piątku mamy chwilę ...
Czekamy na info z Rancza i od Pawła.
W sobotę ustalmy na sztywno termin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wszystkie prawa zastrzeżone. Powielanie treści zawartych na stronie bez zgody autora jest zabronione.
Administrator Forum Techniki Nurkowania informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treści wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, nawołujących do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Jednocześnie informuje, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 15